Cappuccino logo

Specialiteiten van het Huis


De kalfszwezerikkroketten van Darras

Na jaren van moleculaire keuken evolueert de culinaire wereld traag maar zeker terug naar de klassieke waarden.

Wijlen Marcel Darras en zijn zoon Christian,  die 60 jaar lang Traiteur ’t Wit Kasteel te Kortrijk hebben uitgebaat, zijn nog steeds gekend in de regio als producenten van de befaamde ‘Croquettes de ris de veau’.  Hoewel Christian Darras om gezondheidsredenen zijn levenswerk in de keuken niet meer kon verderzetten, is de interesse in dit recept altijd gebleven.

Herm en Vien  van  de Cappuccino zijn persoonlijke vrienden en voormalig  medewerkster  van Chef Christian Darras. De familie Darras geeft  vanaf vandaag niet alleen het mysterieuze recept maar ook de zegen om gehoor te geven aan de talrijke vraag naar de befaamde kalfszwezerikkroketten en tartaarsaus van Darras.  Het wordt weer net zoals vroeger, een veelgesmaakte topper.

Verkrijgbaar vanaf nu in het restaurant of in afhaal, op bestelling via bistrocappuccino@telenet.be of telefonisch 056/490.695

De kroketten zijn te verkrijgen per stuk van 80 gram of als aperitiefhapje met tartaarsaus.


Verras je familie, vrienden en genodigden met het serveren van deze enige echte kalfszwezerikkroketten van Darras  bij een dinertjes thuis.